Sunday, June 24, 2012

Tensi

Sangat tensiii..
mode *nakpindahumahsecepatmungkin* Thing happen sbb pariah keling suke menjerit McM cilaka. Don't know what it is. Ada celebration ape ke sbb Dlm kalendar xder pun tulis pape. Demit! Babi siot. MGM cilaka duk umah sblah kuil ni. Arggggghhhhhh! Aku nak pindahhhhhhhhhhhhhh Weekend should be relaxing kat umah. But then terpakse menghadapi tekanan Dari golongan yg cibai memekak Dari pagi sampai ke pagi lain on and on. Diselangi bunyi mercun, gendang dan Jeritan. Dikala Aku menulis ni, Aku dh Xthn dgn bunyi bising, Aku menangis. Yee Aku menangis. Aku xtipu... Shit. Boleh Jadi gilerr. Pelik cam mane cik waniesya leh tido nyenyak. Aku nk duk diamm pun xleh, inikan nk wat kije, lg la Boleh. Ya Allah ya tuhanku, ku pohon Dari mu keamanan dalam diriku jiwaku. Amin yarabalamin. Takala ni aku perlukan bunyi lain suara lain untuk aku tidak mengfocuskan diri pada bunyi-bunyian keling ni. Cik waniesya silala bangun.... Lepas ni i wont stop u dari bercakap dah.. Silala menyembang. Silala berpotpet.... Hukhuk Whatelse can be done. Nk kuar umah, kuil betul2 kat depan ni. Jalan ditutp, penuhdah dorang duk berkumpul, mengelepor, menari kt tengah jlntu. Yes dia dh bgn..