Thursday, November 5, 2009

Anda Berani Ke?

sekali lg aku serah diri brani mati memperagakan menyumbangkan suare aku ni.. demi apekah aku berbuat demikian.. adalah untuk t-shirt yang xseberapa (yeay dpt ladi satu.. :D !!) atau pun untuk CD yang terisi dengan satu lagu jer..

haha kali ni lebih beruntung kerana bukan satu tp dapat 3 item skali gus.. aku tengah menunggu bilekan TM akan memperagakan muke aku kat website http://everyoneconnects.net.. sedikit semput sbb ada sesi latihan sebelum rakaman dibuat.. kali ni bukan satu tp ada 3 kamera yg gile sebok menangkap aksi aku menyanyi.. haha.. ohya.. aku xbrani nk perform sorang.. sudah pasti aku berteman.. D and Ain.. well the gentleman (Bhanu, Thana and Zack) masih lg tidak berani untuk bertaruh perform menyanyikan lagu tersebut..

for now aku lampirkan dulu muke aku yang berlagak kerana berjaya menewaskan memperoleh baju TM yang xseberapa ni (lawa giler baju tu, aku ske..!!) nantikan kemunculan videoklip kami nanti.. yeay



amoi cine yang kerek xnk bergambar ngn aku..ceit

2 comments:

noin said...

hahahah
sekali same plak kite pon taruk gak pic neh. haha
seronot gile!!

bile lagi ar ade karok? hahahah =D

aSh said...

nk karok lagi?? minggu depan ada lagi.. huhu..