Friday, October 2, 2009

Pic OF Raya 2009

Salam all, raya dah berminggu2, ni baru teringat nk post sal raya.. nothing much to talk about, actually dh lupe ape yg jadi masa raya tu.. xingat dh nk cite ape.. but it was fun, family gathering walaupun xbrape nk cukup family member..

here some photo to share with u all..


introduce my family member from LtoR: Kak T (akak ipar), Lokman (cousin), My Mom, ME (hehe - harus pakai tudung), Nurul (adik ipar), Wan (my little bro), Su (Makcik yg kat Lumut aka adik Mak), Arissa (new baby born - comel, baik, geram, hehe), Abang Pu (my oldest brother), Eifah (anak sedara), Fawwaz (geram achik ngn fawaz ni), Ayah, Tirah (sepupu aka si adik lokman)

ni lak jamnul ngn abah die..

yg ni lak.. hehe.. kami ngah bersiap2 di pagi raya.. fawwaz selalu wat achik die geram nk gigit2 pipi.. :D


ni lak kerabat sepupu, sumenye satu ayah tp lain2 mak. dorang sume duk jauh2 tu. paling best padli. kecik2 cam ntah pape, dh besar hensem tu.. hehe. die yang specky tu. antara semua, yang sulung skali yg duk depan tu pakai baju melayu biru aka abang kepada akak ipar aku.. kawin sepupu.. :)

alrite that all, xleh nk intro byk2.. nanti ada orang sabotaj... huhu

3 comments:

Zue said...

auw...gadis ayuuuuuuuuuuu..santek bj raya...hek hek hek

noin said...

sape plak nk sabotaj tuh? haha
hepi rayaa!! :)

aSh aBd Rahman said...

Zue: ha... kan dh kantoi... hukhuk

Noin: ha.. yg tu.. yg atas tu..