Friday, October 2, 2009

Komuter Bangang X Pernah Nk Improve

Gile hangin. dah bertahun-tahun tu sial.. xpernah nk update lagsung servise.. xke bangang tiket duk gune kertas je.. tuka la pakai kad.. jimat.. bersih sikit environment..

Pastu bodoh.. dah delay xnk bgtau.. ada aku bace komen orang yg ckp kite yang salah yang bodoh nk tunggu jugak komuter walaupun dah bgtau train is delay.. ni aku nk jawap kat ko.. sial!!! mane ade org KTM inform.. dah 2 3 kali delay train baru nk bgtau..

Lembab terhegeh2 xyah citerla.. mmg sifat die.. nk kutuk cam bagai pun mmg tu dah sifat die.. xleh nk wat ape la.. ni yg train delay ni yg aku bengang.. dh mls nk smbung.. biarla.. sesaper pernah terasa ngn komuter ni pepaham le deme...

baca lagi antara kebangangan KTM dan staff2 nyer kt sini http://thefarhans.wordpress.com/2009/02/19/ktmb-yang-cemerlang/

No comments: