Friday, October 23, 2009

Kete dah siap.. :)

Kete dah siap...

nak ckp beribu kali.. suker giler..

kete dah siap..

yeay yeay yeay..

setelah menunggu selama 4 bulan.. setelah digertak abang deros (huhu).. barulah cine workshop tu call aku dan bgtau aku

kete dah siap...

best nyeeeeeeeeeeeeeeeee...unfortunately stok untuk spoiler depan kete tu xder.. skali lagi sial untuk NAZA. so for the solution cine workshop tu just pay me cash untuk spoiler tu.. pasti nampak bogel kete tu. dan pastinye tiada beze kete sportivo tu dengan kete sutera yg lain..

pape pun aku bersyukur Alhamdullillah

kete dah siap


Bagaimanakah rupemu tanpa spoilermu itu..


hmm.. tetibe je.. tingat accident tu.. trauma.. sgt.. takut.. tp aku tau.. klu aku pegang je kete tu, mesti aku boleh lupe sal trauma tu.. mesti aku jd gile balik bawak kete laju2.. aku xnak dh bawak kete laju.. xnak... ya Allah tuhanku.. tolong hambamu ni ya Allah tuhanku.. jauhkan dari malapetaka..

2 comments:

noin said...

Amin..
so kene beringat la kan..
ingat orang yg tersayang.. hehe

aSh aBd Rahman said...

InsyaAllah..
moga lebih beringat this time..