Wednesday, September 16, 2009

Happy befday to Me!!

Thanks uoll, sahabat2 dan kekasih hati ku yang wish kan 'happy befday!!'.. zaman sekarang mcm2 stail ada nk wish.. ada yg sms, ada yang kol, ada yg ckp depan2, ada yg left kat komen je, ada yang masuk inbox, ada yang tag and the best dpt kad lg tu..

Thanks kat my colege: ain, D, bhanu, thana, naren, epin and zack..

May all my fren and my love have a cheerful day too..

td lunch (uish is not that im having lunh), turun kat tingkat bawah TM ni. ada jual mcm2, so aku beli 4 bekas kuih raya and kerepek2.. kerepek2 ni wat mkn je kot..

then g kl sentral jap, jual tiket ketapi yg aku xjadi balik... dpt 75% je dari harga tiket.. ceit.. klu jual online balik ke sesape pun ada untung.. ampeh KTM ni.. cancellation fee nye melampau2..

papela today is my day.. mlm ni ada org nk blanje kek.. yeay!!!

No comments: